Våre utsalg

   


God og tradisjonsrik bakst siden 1998

Gjestalveien Conditori åpnet opp dørene 1998 i en av Sandnes eldste hus. Her var planen å tilby god tradisjonell bakst laget med ekte råvarer. Nå har vi tilbudt ferske bakervarer og kaker over 20 år, og vi håper vi skal få fortsette å gjøre det i 20 år til. 

Det lille røde huset hadde vært i familiens eie i flere år og hadde vært bolig til Helges Grandtante Selma. Bedriften har fortsatt sitt konditori i huset, men har også etablert ny avdeling i Sandnes, samt et eget glutenfritt bakeri. Overgangen til det nye navnet Selma Kafe & konditori startet i 2017. For Helge sto Selma for det tradisjonelle innen bakverk. Hun bakte de mest fantastiske kakene, og tok ingen snarveier. Selma Kafè & konditori er en mer modern vri av det tradisjonelle og har nyskapende farger og design. Helge ville ta vare på det gamle, men samtidigt være nyskapende. Det gamle lokalet på gjestalveien 27 der alt startet, kommer alltid til å hete Gjestalveien Conditori, da kundene våre har levd med det navnet i over 20 år.

‍Siden starten 1998 har Helge arbeidet for å levere ekte bakverk med kvalitet og god smak. Baksten bakes derfor etter tradisjonsrike oppskrifter med sunne og rene ingredienser.

Da begge sønnene til Helge har glutenallergi, har det også vært fokus påå lage gode glutenfrie produkter. Elda bakeri produserer i dag over 200 varesorter og utvikler stadig produktsortimentet. Det viktigste for Helge er at maten skal smake like godt som vanlig bakverk..

For som Selma sa: «Alle har rett på gode bakevarer»

    

               

Våre utsalg

 

Selma Kafe & Konditori

Elvegate 9

4306 Sandnes

Telefon: 51 66 39 02

elvegata@selmakafe.no

 

Åpentider:

Mand-Lørd 9-16

 

 

Gjestalveien Conditori

Gjestalveien 27

4306 Sandnes

Telefon: 51 66 39 02

post@gjestalveienconditori.no

 

Åpentider:

Mand-Torsd 09-16:30

Fred 09-17:00

Lørd 09-15