Historien om oss

Familiebedriften som startet i 1998

 Eier og grunder Helge Hansen
 
 
Elda Bakeri ble startet av Helge Hansen i 1998 under navnet Gjestalveien Conditori as.
 
Glutenfri bakst har lenge vært et nisjeprodukt for bakeriet. Et engasjement som startet da begge sønnene til Helge fikk gluten- og melkeallergi. Gjestalveien Conditori har drevet med Glutenfri bakst i over 20 år og sprer sine varer ut fra sitt glutenfrie bakeri i Sandnes. 
Glutenfrie produkter og spesialvarer er nisjeprodukt og utvikler seg stadig med nye varianter, da ofte basert på ønsker og tilbakemeldinger fra våre kunder!

Endring av navnet til Elda Bakeri i 2018 ble gjennomført i forbindelse med overgang til nytt bakeri på Kvål i Sandnes.
Bakeriet økte fra 250m² til 850 m², som ga oss muligheten til å øke produksjonen betraktelig og spre varene rundt i hele landet, gjennom våre sammarbeidspartnere.

Husk navnet 
 
2019 ble Elda Bakeri kåret til Årets Bakeri 2019!
Fra venstre Mattias Skoglund: Salg- og Markedsansvarlig, Charlotte Hansen: Personal- og Økonomi ansvarlig, Thorbjørn Hansen: Driftsjef.